FORMACIÓ

ADICAE i AGIT van realitzar una jornada per a la formació en els programes per a instal·ladors que ofereix aquesta empresa.

 

Va ser dijous passat, dia 6 de març, a la seu d'ADICAE.

 

Alguns dels nostres socis van interessar-se pel funcionament, avantatges i condicions preferents de les quals disposen els membres de la nostra associació, i ja han iniciat els passos per a gaudir de les llicències d'aquest software i poder fer els certificats i butlletins d'electricitat, aigua, gas i tèrmiques oficials en només uns quants clics.

 

Una de les tasques més complexes i que més temps consumeixen a tot instal·lador és complir amb tota la documentació legal sol·licitada per l'Administració. Amb l'objectiu de facilitar aquest procés, AGIT, una empresa tecnològica situada a Calella (Barcelona) ha desenvolupat una sèrie de programes d'electricitat, aigua, gas i climatització de fàcil utilització i que incorporen tots els documents que l'instal·lador necessita presentar una vegada finalitzat un projecte. A més, actualment, la Tramitació Telemàtica (TT)  ja està operativa amb TÜV Rheinland i ECA.

 

Us interessa? Poseu-vos en contacte amb nosaltres o descarregueu-vos el full de registre per començar a gaudir del programari d'AGIT a un preu especial pel fet de pertànyer a l'ADICAE.

 

Gràcies per la vostra participació i bona acollida!

Catàleg programes AGIT
Full programes AGIT.pdf
Documento Adobe Acrobat [81.7 KB]
Full registre AGIT
Full registre AGIT.pdf
Documento Adobe Acrobat [117.9 KB]
Jornada software instal·lacions i tramitació telemàtica AGIT per socis ADICAE
Circular Formació AGIT.pdf
Documento Adobe Acrobat [125.4 KB]
Curs de PRL d'electricitat de 20h. ( Inici 28 de Febrer de 2013)
CURS 20 H ELECTRICITAT.pdf
Documento Adobe Acrobat [206.4 KB]
Curs de PRL de fontaneria i climatització 6h. ( Inici 11 d'Abril de 2013)
CURS 6 H FONTANERIA I CLIMATITZACIÓ.pdf
Documento Adobe Acrobat [205.1 KB]